Barebones - Computer Service Centrum

Ga naar de inhoud
Web Analytics

Barebones

Componenten
Shuttle SH570R8
Intel NUC10i7FNK
De Intel NUC Panther Canyon is Intel's mainstream HDD-kit NUC met een 100 mm x 100 mm moederbord gehuisvest in een 117 x 112 x 51 mm chassis.

Het bord wordt geleverd met een gesoldeerde processor - de Core i7-1165G7.

Dankzij Intel's slimme gemaakte design van de behuizing en hun eigen ontworpen moederborden in deze lijn hoeft u alleen nog geheugen, een m.2. ssd te plaatsen!
de Wifi-component met Bluetooth is reeds op het moederbord gesoldeerd - de Wi-Fi 6 AX201 staat garant voor een supersnelle internet ervaring! De techniek ondersteund Wi-Fi 6 / 802.11ax.

Wat opslag betreft, voor de barebones-versie hebben eindgebruikers de flexibiliteit om hun eigen opslagapparaat en RAM te kiezen.
Voor de beste prestaties kan een PCIe 3.0 x4 NVMe SSD en eventueel een 2.5" harddisk voor extra capaciteit worden gebruikt en worden DDR4-3200 SODIMM's ondersteund.
Het systeem wordt ook geleverd met een keur aan componenten, Intel Iris Xe graphics, jack plug voor externe speakers in het voorpaneel en een infraroodontvanger. USB 3.2, USB C & HDMI.

Zelf toe te voegen of laten toevoegen zijn dus de geheugen module(s), de SSD of HDD en het Windows 10/11 systeem. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden!

Kent u het merk Shuttle? Zij leveren al ruim 20 jaar mini (Home Theatre) computer barebones die optimaal gebruik maken van een zeer compacte zelf ontworpen behuizing.
Plaats hierin op het reeds door Shuttle geplaatste en ontworpen moederbord met cpu koelsysteem een Intel processor, werkgeheugen en een aantal ssd's en of harddisks
en je hebt een perfecte computer die als multimedia bron zal dienen in uw digitale huisomgeving.

C.S.C. Voorburg 2000-2024 Design by Barry Laros
Terug naar de inhoud