Hulp aan Huis - Computer Service Centrum

Ga naar de inhoud
Web Analytics

Hulp aan Huis

Computer Service Centrum carry in ? of toch een techneut aan huis ?

Computer Serv!ce Centrum aan huis is, zoals jullie misschien niet allemaal wisten,
maar ook al sinds 2000 onderdeel van onze werkzaamheden!  
Helemaal afgestemd op de particuliere en kleinzakelijke markt.
Voor snelle hulp bij alle voorkomende problemen met uw computer komen wij bij u langs.

Of toch liever langs met uw device in onze winkel?

Onze mogelijkheden:

Carry In

Carry In is onze core business waarbij u uw computer kunt afgeven zelfs voordat u naar het werk gaat. Vanaf 10.00 bent u bij ons welkom en na overleg met u gepleegd te hebben en zonder extra nare bijkomstigheden in de besproken werkzaamheden kunnen we doorgaans vaak afspreken dat de pc dezelfde dag eind van de middag weer voor u klaar staat!
Indien we wel onverziene problemen tegen komen nemen we telefonisch contact met u op.
Minimale onderzoekskosten bedragen 20,-

Heeft U zelf geen tijd langs te komen en zin in het rondschouwen van de computer, dan halen en brengen wij de computer voor u, dit uiteraard tegen de hiervoor geldende voorrijkosten! Maar helaas tijdens de Covid 19 pandemie rijden wij geen afspraken af!

Voor meer informatie kunt U altijd contact met ons opnemen op telefoon nr.  070-3692536

Service voor je desktop / notebook / tablet

Nadat u een notebook of pc hebt gekocht online of bij de grote computer keten, verwacht u startklaar te zijn, maar helaas voor u kan de computer aan deze wens niet voldoen, deze heeft niets geinstalleerd op zijn opslag ruimte behalve Windows en een probeer versie van Office, antivirus en nog meer foto /video bewerkprogrammatuur welke een maand werken en u dan om uw creditcard gegevens vraagt om ook verder te functioneren. Welkom bij uw eerste ontmoeting met de term ''verborgen onverwachte uitgaven''.

Wat nu? doen wat de software vraagt van u: kopen of slim zijn en naar C.S.C. rijden? Wij zorgen dat u wel klaar bent zodra u bij ons de notebook of desktop ophaald en thuis aansluit! Alles werkend minimaal 1 jaar (antivirus). Ook indien u (helaas) de aanschaf niet direct bij ons geplaatst heeft.

Situatie schets van uw aanschaf bij de grote computer keten in de stad:

U pakt uw apparaat uit wilt aan de slag met je nieuwe apparaat, maar de data staat nog op je oude pc, Office is nog niet geïnstalleerd en ook de virusscanner die je op het oude apparaat gebruikte staat er nog niet op. E-mailen lukt ook nog niet, omdat je accounts nog niet staan ingesteld, u mist uw achtergrond foto, ziet geen herkenbare iconen, en de windows versie is natuurlijk anders ogend dan die van uw oude windows machine. HELP!!!

Denk bijvoorbeeld nu aan ons met betrekking tot:

E-mailaccounts instellen
Foto's en belangrijke bestanden overzetten
Je favoriete programma's installeren
Office pakket installeren met bestaande licentie van uw oude computer
Virusscanner & APK software installeren

Situatie schets van uw aanschaf bij uw favoriete computerspeciaalzaak C.S.C. in Voorburg:

Met de Service van C.S.C kun je wel direct genieten van je nieuwe apparaat!

Zodra u deze thuis aanzet en met internet aansluit bent u start klaar en herkend u weer veel van de voor u bekende software en instellingen van uw oude pc!
Dit omdat onze technische dienst voor de aflevering met uw oude apparaat bezig is geweest om uw e-mailaccounts over te brengen,
uw bestanden overgezet heeft, en de ooh zo belangrijke programma's voor u heeft overgezet, zelfs uw eigen buroachtergrond ontbreekt niet indien u hieraan gehecht geraakt bent door de jaren heen.

Rustig gaan ontdekken en pas een jaar later een herinnering krijgen dat uw virusscanner gaat verlopen,
meteen een goed moment om de software te laten moderniseren en weer aan te vullen met de dan belangrijkste software zodat u weer veilig kunt werken. Genaamd onze fameuze APK!

Dit is de extra service die we voor u toepassen op een nieuwe laptop of desktop gekocht bij ons! Ofwel:

Heeft u een nieuwe computer gekocht bij de andere computerzaak? Of online? Geen probleem! Ook dan installeren en verzetten we werk voor u en helpen u graag verder met wat u verder nog nodig hebt om aan slag te gaan.
Wij laten u niet overgeleverd aan alleen de fabrieksgarantie die de andere winkel slechts bieden kan.

U bent welkom in onze winkel.

Computer / Internet Monteur bij u thuis nodig?

17 Euro per kwartier !

Computer hulp in heel de regio Haaglanden

Wij lossen ALLE problemen op !

In de winkel langs brengen? Geen uur tarief, maar een prestege bedrag!

Denk hierbij aan:
 • Adsl installatie of router configuratie
 • Virus problemen
 • Spyware verwijderen
 • Windows installaties
 • Hardware inbouwen
 • Netwerken opzetten tussen uw computers en bijv. een NAS opslag
 • Draadloos internet
 • Advies
 • Bekabeling
 • Bedrijfsinrichting
 • Beveiliging
 • Stroomproblemen [Stroomuitval, storing e.t.c.]
 • Telefoonaansluitingen , problemen met bellen
 • Algemene storingen aan hardware & software
 • en alle andere computer & netwerk problemen.

Een profesionele installatie & afwerking van alle pc- en internet problemen bij u thuis ?

Het verschil

Al voor € 68,- ? Het lijkt waanzin, maar C.S.C. is niet alleen snel, maar doet het ook nog eens stukken goedkoper dan KPN, en vele andere grote bedrijven.providers welke wij ondersteunen

T-Mobile / Online-Orange / KPN / Tele2  / XS4ALL / ZiggoHet aansluiten van ADSL kan u al snel tot € 180,- bij KPN gaan kosten. C.S.C. doet de gehele afwerking en installatie bij u thuis al voor € 68,- [excl voorrijkosten].

Heeft u op dit moment problemen met uw ADSL Internet verbinding, of bent u van plan een aansluiting te bestellen, C.S.C.  al sinds het jaar 2000 ervaring met het aansluiten van alle mogelijke internet verbindingen. Wij helpen u graag op weg.

Doe het zelf pakket ??
Veel internet providers geven u een doe het zelf pakket, het klinkt heel makkelijk maar vaak is dat niet het geval.
Voor € 17,- per kwartier komt er een C.S.C. monteur bij u langs welke de installatie profesioneel zal installeren, en afwerken [exclusief voorrijkosten].

Maar dat is niet alles, want met ADSL en kabelinternet kan veel meer: de monteur kan u namelijk ook verder helpen met het aansluiten van meerdere computers op 1 internetverbinding, of bijvoorbeeld virusproblemen verhelpen en voorkomen.

Uw voordeel

- Snel en vakkundig uw internet verbinding geïnstalleerd ;
- Direct en always-on internetten ;
- Zeer voordelige tarieven;
- Professionele ondersteuning;
- Een stukje extra service vanuit C.S.C.;
- Installatie garantie;
- Mogelijkheid tot extra diensten, reparatie.

Internet Installatie

Basis Installatie € 55,- [exclusief voorrijkosten]
De DSL splitter zal op de juiste wijze worden geplaatst , het modem zal een volledige installatie krijgen, en de verbinding wordt geinstalleerd op 1 pc of laptop.

Basis Installatie + draadloos tunen € 80,- [exclusief voorrijkosten]
De DSL splitter zal op de juiste wijze worden geplaatst , het modem zal een volledige installatie krijgen, Daarm zullen we uw pc aansluiten op het internet en zorgen we dat de draadloze verbinding optimaal afgesteld word zodat de kanalen die uw modem draadloos uitzend niet storen met die van uw buren.

Meerdere PC's ? Extra kabels ? Extra telefoonaansluiting, Beveiliging , Wifi Extender koppelen aan uw bestaande Wifi, een NAS configureren voor data backup, en andere extra's ? Geen probleem voor C.S.C.


Extra Opties particulier en zakelijk Prijs incl Btw

Meerprijs per meter UTP kabel   € 1,00
Ethernetkaart + installatie           € 20,-
Wifi USB stick + installatie          € 35,-
Voorrijkosten                               € 27,50
Uurtarief                                      € 68,-
''Onsite dienst tijden'' Dinsdag t/m Vrijdag van 10.30 - 16.00

Pc Problemen ( Adsl, Virus, Vastloper, Windows start niet door (rondje blijft draaien eindeloos), netwerk/NAS )

Heeft u een PC probleem en weet u zich geen raad ? C.S.C. wel! zeg nou zelf hoe lang kunnen we tegenwoordig nog zonder onze computer?
Opsturen naar de fabrikant is een leuk stukje garantie.. maar neemt soms weken in beslag eer er een oplossing van de fabrikant komt!
Ook is na het terug sturen naar de fabrikant uw data niet gegarandeerd, vaak wordt deze na weken onderweg geweest te zijn, weer thuis afgeleverd met een schone Windows versie geinstalleerd, maar geen data meer!
Bij ons is de oplossing snel gevonden! En indien toch kosten/baten gezien de fabrikant de enige oplossing, dan maken wij een backup van uw gehele schijf!
Ons motto is niet voor niets: onze service, uw oplossing!

Sinds 2000 doet C.S.C. in regio Randstad met eigen vervoer voor bedrijven en particulieren installaties en configuraties van alle denkbare computer problemen.

Service en snelheid zijn enkele voordelen die wij u kunnen bieden, maar ook de prijs zal u niet doen schrikken. Voor € 68,- per uur lossen wij de meest voorkomende problem zo voor u op.

Wordt u ook zo gek van al die vernieuwende technieken ?
Heeft u het niet zelf meer in de hand wat er op uw computer gebeurd ?
Of is uw computer of laptop niet meer vooruit te branden, of blijft windows eindeloos 'laden' en ziet u totaal geen eigen buroblad meer?

Heeft U een virus op Uw computer? Is uw favoriete browser gehijacked door een vervelende startpagina die niet weg te halen is?Spyware / Malware verwijderen

Incl. beveiligings software

Varierend tussen de 45 - 85 [incl.btw]


Hoe zou u het vinden als andere meer over u weten dan u zelf weet ?

Spyware zou je naar het Nederlands kunnen vertalen als 'spionage software' en dan wordt het eigenlijk al een stuk duidelijker wat deze software eigenlijk doet: Het zal allerlei gegevens over het gebruik van je pc opslaan en doorsturen naar anderen, en die gegevens worden dan vaak weer verkocht aan bijvoorbeeld marketingbedrijven. Ook  zien we steeds hardnekkerige spionage software verschijnen welke na behoorlijk werk met soms wel 10 verschillende programma's pas verwijderd kunnen worden; deze software noemen we ook wel Malware, Pestware of een Browser Hijacker.


Voorbeelden van gegevens die doorgegeven kunnen worden zijn mailadressen, welke pagina's je bezoekt en hoelang, welke programma's gebruikt worden enzovoort. Het gaat dus om privé gegevens, en daar heeft dus eigenlijk niemand wat mee te maken.
in de ergste gevallen worden tevens ook bank gegevens overgenomen, alsmede andere betaal mogelijkheden welke gebruikt zijn.


De oplossing bij u thuis

C.S.C. bied aan bij u thuis langs te komen en de pc in zijn geheel na te kijken en de nodige software op uw pc te plaatsen en de besmette bestanden te verwijderen.

Naast het verwijderen van de SPYWARE kunnen we ook uw pc nakijken op andere fouten en het gevaar van een virus op uw pc bekijken.

Draadloos Internet beveiligen en/of wireless beveiligings niveau verhogen

Vanaf €68,- [incl.btw]

20 op de 25 netwerken in Nederland is maar beveiligd, de overige zijn geheel openbaar !
Hoe zou u het vinden als uw buren bij al uw bestanden kunnen, de wachtwoorden op straat te vinden zijn, of al uw e-mails mee te lezen zijn ?

Dat zijn de nadelen van het zelf installeren van draadloos internet. Vaak worden dan de belangrijkste punten vergeten waardoor iedereen kan meegenieten van uw internet.

Ook indien u uw modem/router al weer een aantal jaren heeft staan en deze nooit van een hoger of nieuwer beveiligings niveau heeft voorzien is dit erg verstandig om te laten doen! De techniek word mooier en sneller maar ook de achterhaalde beveiliging in uw router is sneller te hacken!

Laat C.S.C. dit geheel oplossen zodat het netwerk en het internet veilig te gebruiken zijn vanaf

€ 68,-


Windows installatie

Incl. beveiliging


Vanaf €68,- [incl.btw]

[met behoud van bestanden en instellingen is natuurlijk ook mogelijk tegen een meerprijs]

Windows (her) installatie


Microsoft windows iedereen maakt er wel gebruik van, alleen zijn veel pc's verkeerd geïnstalleerd waardoor deze niet naar wens werkt.
Een buurman, verre vriend of neef heeft ooit een illegale versie van windows op uw pc gezet, en u wil toch graag veilig het internet op en beschikken over de nieuwste updates. Het is dan ook aan te raden een legale versie van windows te kopen, onze verkopers vertellen u graag alles over de aankoop van Windows 10.

Natuurlijk zijn er ook de uitzonderlijke gevallen waar de pc is vastgelopen of gewoon niet meer wil opstarten, wij hebben daarvoor de perfecte oplossing voor iedereen.
Windows [her] installatie + alle updates & beveiliging
in deze installatie vorm valt de installatie van antivirus, een office suite, dvd software, brandsoftware, antispyware en muzieksoftware.

€65,- (incl.btw)

Windows [her] installatie + alle updates & beveiliging + backup van bestanden van de huidige installatie
in deze installatie vorm doen we het zelfde als hierboven genoemd + een gemaakte backup of recovery van uw data maken/redden en deze weer op de juiste plek terug plaatsen,
denk hierbij aan email, adressenbestand, internet favorieten, afbeeldingen, muziek.

€75,- (incl.btw)


de prijzen op een rij en opties:


de-installatie oude antivirus software & installatie nieuwe antivirus software versie + jaar licentie

€ 25,- (incl.btw)

de-installatie oude antivirus software & installatie nieuwe antivirus software versie + jaar licentie + 4 overige programma's (APK)

€ 45,- (incl.btw)

de-installatie oude antivirus software & installatie nieuwe antivirus software versie + jaar licentie + 4 overige programma's (APK) + opschonen ''normaal''

€ 55,- (incl.btw)

de-installatie oude antivirus software & installatie nieuwe antivirus software versie + jaar licentie + 4 overige programma's (APK) + opschonen ''vervuild''

€ 65,- (incl.btw)

Backup maken oude computer + overzetten bestanden (prijs afhankelijk van totale omvang in GigaBytes)

€ 50,- - 100,- (incl.btw)

Inbouw + installeren van nieuwe hardware

€ 20,- (incl.btw)

Drivers bijwerken, moderniseren zodat er crashes of traagheden voorkomen of juist verholpen worden

€ 35,- (incl.btw)

onsite NAS / DSL installatie / kabel / glasvezel installatie

€ 68,- (incl.btw) per uur

Afconfigureren aan huis

€ 68,- (incl.btw) per uurDe pc is meestal binnen 24 uur weer klaar voor afhaling


Tablets en Smartphones, welkom!

Een nieuwe tablet of smartphone geeft weer vele nieuwe mogelijkheden. Om die mogelijkheden zo goed mogelijk te kunnen benutten willen wij u graag wegwijs maken in de wondere wereld van tablets en smartphones.

Het instellen van je e-mailaccount
Het installeren van handige apps
Tips, tricks en uitleg

Zoals u leest kunt u ook voor deze devices bij ons binnenlopen voor tips en vragen.

Computer Service Centrum: Onze serv!ce, uw oplossing!

C.S.C. Voorburg 2000-2024 Design by Barry Laros
Terug naar de inhoud